INVESTITOR

O NAMA

EAST SIDE DEVELOPMENT DOO.

EAST SIDE DEVELOPMENT DOO je privatna kompanija sastavljena od grupe profesionalaca koji su tokom niza godina sticali iskustvo u građevinarstvu, arhitekturi i finansijama. Kompaniju čine ljudi okupljeni 2017. godine na zajedničkom poslu: snažna podrška realizovanju dobrih projekata u građevinarstvu i arhitekturi od ideje do “ključa u ruke”.

East Side je kompanija koja veruje u kvalitet koji traje jer se samo tako obezbeđuje budućnost. U projektima uvek vodimo računa o krajnjem korisniku i uspevamo da unapred odgovorimo na sve izazove svakodnevnog života koji će se odvijati u našim objektima – osmišljavamo i ostvarujemo udobnost, mir i sigurnost.

Mi smo garant finasijske sigurnosti projekata i verujemo da je stan koji gradimo vaš od trenutka vašeg prvog ulaganja. Poštujemo vrednost vašeg vremena i zato poštujemo rokove. Sa nama ćete uvek znati šta i kada dobijate.

PODIZVOĐAČ

EURO BRAVO

EuroBravo je kompanija specijalizovana za projektovanje, proizvodnju i ugradnju svih vrsta aluminijumsko-staklenih fasada, ventilirajucih fasada i aluminijumske i PVC stolarije, po najvišim međunarodnim standardima. Učešće ove kompanije u radovima osigurava korišćenje najmodernije tehnologije u opremanju objekata

PROJEKTNO FINANSIRANJE

ERSTE BANK

Svoju tradiciju Erste Grupa je počela da gradi još daleke 1819. godine, kada je osnovana kao prva štedionica u Austriji. Prepoznata je kao institucija koja nastoji da se, pored pružanja tradicionalnih usluga i proizvoda, konstantno razvija u skladu sa zahtevima modernog tržišta. Erste Grupa klijentima pruža sigurnost i poverenje, kao i proizvode i usluge najvišeg kvaliteta.

EAST-SIDE

PARTNERI PROJEKTA

PRODAJNI SALON:

East Side
Živka Davidovića 96, Beograd
office@east-side.rs
+381 66 66 77 011

Radno vreme:

Radnim danima : 09:00 h – 20:00 h
Subotom : 10:00 h – 16:00 h

NAPOMENA
Svi prikazi su informativnog karaktera. Enterijerski i eksterijerski prikazi nisu predmet konkretne prodajne ponude. Za više informacija, obratite se ovlašćenom prodavcu.