vaša strana beograda

EAST SIDE

POLITIKA PRIVATNOSTI

Politika privatnosti

1. Naša posvećenost privatnosti
Zaštita privatnosti i ličnih podataka koje nam dostavljate je prioritet za East Side Development.
2. Koje podatke o Vama prikupljamo
E-mail adresu
Broj telefona
Ime i Prezime
3. Kako koristimo Vaše podatke
Vaše podatke prikupljamo samo u svrhu kako bi vas naš prodajni tim kontaktirao
4. Kako se informacije čuvaju
Vaši lični podaci se čuvaju u našoj bazi podataka u cilju pružanja kvalitetne usluge i u skladu sa našim Uslovima Korišćenja i evropskim zakonom o zaštiti podataka (GDPR) koji je na snazi od 25.05.2018. godine. Ukoliko želite da imate uvid u podatke koje čuvamo o Vama, ili želite da izmenite neki podatak ili pak želite da Vaši lični podaci budu trajno obrisani iz naše baze podataka, molimo Vas da se nas obavestite putem e-mail-a na office@east-side.rs. East Side Developmentće Vam poslati e-mail potvrdu da su Vaši podaci obrisani.
5. Kako štitimo vaše podatke
Privatnost i zaštita Vaših podataka je naš prioritet. Mi ne ustupamo bilo kakve lične podatke trećim licima za njihove marketinške svrhe.
6. Izmene
Sve izmene u nasoj Politici Privatnosti biće odmah unete na naš sajt. Svaka takva izmena će stupiti na snagu istog dana kada izmena bude postavljena, osim ako nije drugačije naznačeno. Obaveštenje će biti poslato putem e-maila svim korisnicima koji ga traže.

 

PRODAJNI SALON:

East Side
Živka Davidovića 96, Beograd
office@east-side.rs
+381 66 66 77 011

Radno vreme:

Radnim danima : 09:00 h – 20:00 h
Subotom : 10:00 h – 16:00 h

NAPOMENA
Svi prikazi su informativnog karaktera. Enterijerski i eksterijerski prikazi nisu predmet konkretne prodajne ponude. Za više informacija, obratite se ovlašćenom prodavcu.