VAŠA STRANA BEOGRADA

EAST SIDE.

Po ugledu na savremene stambene projekte, East Side prati dinamiku moderne svakodnevice. Struktura stanova je koncipirana tako da odgovara svim generacijama i raznovrsnim životnim stilovima. Savremeni dizajn i visoka funkcionalnost, kao i prirodna osvetljenost stanova čine East Side ponudu jedinstvenom na Zvezdari. Širok şpektar enterijerskih rešenja je moguć u svim strukturama stanova, od jednosobnih do penthouse-a.

POGLEDAJTE STANOVE

 • Konstruktivni sklop -  Skelet, noseća konstrukcija su stubovi, ab ploča dp=22-30cm. Krovna konstrukcija je drvena rešetka (kos krov), krovni pokrivač plastificirani pocinkovni lim,  Spratna visina 276 cm (od gotovog poda do plafona)
 • Pregradni zidovi -   Između stanova: giter blok 10cm+3cm(min. vuna)+ giter blok 10cm. U stanovima: šuplja opeka 10 cm
 • Fasadni zid - giter blok 19cm+tvrda mineralna vuna 12cm+malter(preko mreže i rabica)  + bavalit kao finalna obrada fasade (u delu fasade fundermax)
 • Fasadna stolarija (prozori, vrata od terasa) - PROFILATI – aluminijumska fasadna stolarija
 • Unutrašnja sobna vrata - LAMEX
 • Ulazna vrata u stanove - Block Lock Doors – Sigurnosna ulazna vrata
 • Klima uređaj - Split sistem, jedna spoljna, jedna unutrašnja jedinica po stanu. Renomiranih proizvođača
 • Parket -  Hrastov, s klasa. Gotov parket Tarkett
 • Keramika kuhinja.pod. zid. Visina postavljanja u visini 60cm iznad radne ploče. Pod: granitna keramika. Pod: 10/60cm, Zid: 30/60cm. Proizvođač: My Way
 • Keramika kupatilo - zid.Visina postavljanja od poda do plafona. Granitna keramika. Pod: 10/45cm, Zid: 45/45cm. Proizvođač: My Way
 • Sanitarije kupatilo (lavabo, wc šolja, tuš kada, tuš kabina, kada, bojler), armature, ugradni vodokotlić. Ideal Standard – Simpli set
 • Ventilacione vertikale kupatila i kuhinje, schiedel ventilacioni kanali, ventilatori sa nepovratnim klapnama, kuhinjske nape koje ugrađuju korisnici. Svaka ventilaciona vertikala je zasebna. To znači da nema mešanja mirisa između stanova.
 • Termo i zvučna izolacija izmedju stanova i hodnika zgrade-mineralna vuna 8cm.
 • Grejanje je na toplane sa kalorimetrima I merenjem potrošnje, radijatori Global VOX .
Godina gradnje
Kvadrata
Stanova
Parking mesta
O NAMA

EAST SIDE.

INVESTITOR: EAST SIDE DEVELOPMENT DOO.

EAST SIDE DEVELOPMENT DOO je privatna kompanija sastavljena od grupe profesionalaca koji su tokom niza godina sticali iskustvo u građevinarstvu, arhitekturi i finansijama. EAST SIDE DEVELOPMENT DOO čine ljudi okupljeni 2017. godine na zajedničkom poslu: snažna podrška realizovanju dobrih projekata u građevinarstvu i arhitekturi od ideje do “ključa u ruke”. East Side doo je kompanija koja veruje u kvalitet koji traje jer se samo tako obezbeđuje budućnost. U projektima uvek vodimo računa o krajnjem korisniku i uspevamo da unapred odgovorimo na sve izazove svakodnevnog života koji će se odvijati u našim objektima – osmišljavamo i ostvarujemo udobnost, mir i sigurnost. Mi smo garant finasijske sigurnosti projekata i verujemo da je stan koji gradimo vaš od trenutka vašeg prvog ulaganja. Poštujemo vrednost vašeg vremena i zato poštujemo rokove. Sa nama ćete uvek znati šta i kada dobijate.

GENERALNI IZVOĐAČ RADOVA.

W.D. CONCORD WEST je građevinsko privredno društvo sa preko 100 stalno zaposlenih. Jezgro  kompanije sastoji se od 25 inženjera arhitekture, 15 građevinskih inženjera i 65 građevinskih tehničara. Među zadovoljnim klijentima ove firme nalaze se najveći trgovinski lanci poput IDEA, DELHAIZE, Klinički centar Srbije, Kontrola letenja, Poslovni objekti poreske uprave i sl.

PODIZVOĐAČ.

EuroBravo je kompanija specijalizovana za projektovanje, proizvodnju i ugradnju svih vrsta aluminijumsko-staklenih fasada, ventilirajucih fasada i aluminijumske i PVC stolarije, po najvišim međunarodnim standardima. Učešće ove kompanije u radovima osigurava korišćenje najmodernije tehnologije u opremanju objekata.

PROJEKTNO FINANSIRANJE.

erste bank

CBRE – ekskluzivni zastupnik prodaje.

Registarski broj: 962

CBRE d.o.o. je deo CBRE Group, Inc. i apsolutno je najveća svetska kompanija za promet i usluge u sektoru nekretnina, sa ukupnim prihodom od 14,2 milijarde dolara u 2017. godini i više od 80.000 zaposlenih (isključujući filijale). CBRE je jedina kompanija u segmentu nekretnina koja se nalazi na listi "Fortune 500" od 2008. godine do danas. CBRE je birana za najbolji brend u svojoj privrednoj grani od strane "Lipsey Company" čak 17 godina za redom. Akcijama ove firme trguje se na Njujorškoj berzi pod oznakom "CBRE". CBRE nudi širok spektar integrisanih usluga, uključujući transakcije i projekt menadžment; upravljanje imovinom; upravljanje ulaganjima; procenama i vrednovanjem nepokretnosti; iznajmljivanje i prodaju svih tipova nekretnina; strateško savetovanje za kompanije; usluge vezane za hipoteke i usluge razvoja, itd. Iz Beograda, CBRE d.o.o. pokriva kompletan region jugoistocne Evrope gde svojim klijentima pruza najbolje i najprofesionalnije usluge u svim segmentima poslovanja, po najnovijim svetskim standardima.
 

Partneri projekta.

East Side
Živka Davidovića 96 , Beograd office@east-side.rs 066 66 33 011 | 066 66 44 011 l 066 66 77 011 www.east-side.rs Radnim danima od 09h do 20hSubotom od 10h do 16h